Runningtherapie Den Haag, stap voor stap uit het dal

Runningtherapie Den Haag zet in beweging

Een van mijn eerste opleidingen na mijn eigen burn-out ooit was die tot Runningtherapeut. Over hoe je het voor elkaar krijgt om niet énkel te vertrouwen op antidepressiva en andere medicijnen. Hoe je ook zélf weer op gang kunt komen. Wil je ook weer in beweging komen, lichamelijk en geestelijk?

breathe in breathe out peace

Technisch, qua hersens, gun je bij runningtherapie Den Haag (ook wandelend, stapje voor stap) steeds vaker rust aan dat breindeel dat nou juist zo overbelast kan zijn. Het is dat breindeel dat oplicht wanneer je zo piekert of nog dieper in een negatieve spiraal denkt.

Het mooie is nou dat je dat rust gunnen heel bewust kunt doen. Door te voelen tijdens het lopen. Daar zijn allemaal oefeningen voor. Hele leuke, ook uit de Mindful Run (mindfulness, ademhaling, loopcoaching).

Ik laat je ook kennismaken met simpele tools die positief denken en beginnen en blijven makkelijker maken. Ik vertel je erover in de intake, incl. demonstratie.

Ik ben er ook bij als ik zie dat je opeens te veel je best gaat doen: tsja dan heb je er wellicht een nieuwe bron van stress bij, in een andere vorm. Ik hou je dan wat rustiger.

Sporten gaat stap voor stap, ook op zijn allerlangzaamst, ook stilstaand, zittend. Herstellen is belangrijk, je groeit in je herstel en verwerking, niet tijdens de sessie. Die is gewoon leuk en nuttig tegelijk.  

Op gang helpen?
Mail info@keepalivemoving.com ook voor een heel goedkope eerste gratis kennismaking. Zet je zelf een eerste stapje deze kant uit, nu? Of mail je even iemand die je op gang kan helpen. Of die jij zelf op gang wilt helpen hiermee?

Je krijgt bij Runningtherapie Den Haag vele elementen uit Mindful Run
En dat Mindful Run kan ook wandelend, in een groepje én privé. Het bevat de beste elementen uit mindfulness. En een ademhaling die voor je lichaam wél positief uitwerkt, op meerdere vlakken. Je gaat de voordelen van zacht gemaakt bewegen ontdekken en voelen. Je krijgt er ook de nuttige elementen uit Sportrusten bij (op wijze momenten rustig ademen, er een gewoonte van maken).

Al met al is het wel even wat anders dan… simpel sportend een tijdelijk adrenalineshotje krijgen, tot het volgende shotje. Begrijp je wat ik bedoel? Zo ja én zo nee: info@keepalivemoving.com

Kosten
Intake en een eerste keer lopen, tips toepassen:
– 50 euro voor 50 minuten.
– 75 euro voor 75 minuten.
– 100 euro voor 100 minuten.